Kelailen vieläkin eilisen tapahtumia. Tunsin onnellisuutta ja iloa,vaikka en mistään kovin järkevästä syystä. Silti se oli ihana tunne.

Okei,eli minä ja kaverini vaeltelimme jälleen käytävillä. Huusimme,sekoilimme ja nauroimme käsittämättömän kovaan ääneen. Meillä oli todella hauskaa. (Oikesti me vain jahtasimme Gayta ja sydämenmurskaajaa (lempinimeltään PB). Sitten päätimme mennä pois 0-kerroksesta. Kun olimme kääntymässä kulmasta meinasin saada sydärin...Gay oli ihan naamani edessä (niin lähellä,että nenänpääni olisi voinut osua hänen nenäänsä) ja Gay huusi "PÖÖ". Me kaikki kiljasimme pelästyksestä. Gay rupesi nauramaan. Sitten huomasin,että Gayn takana oli (yllätys,yllätys...) PB. Hän virnisti ja yhtyi Gayn nauruun. Siinä he nauroivat ja me hihittelimme. PB vilkaisi minua ja jatkoi matkaansa Gayn kanssa.

Nuo tapahtumat ovat saaneet sydämeni sykkimään tavallista nopeammin ja tapahtumat ovat jääneet kummittelemaan päähäni. En tiedä mitä nuo tapahtumat merkitsevät,vai onko niillä mitään väliä. Vaikuttaa siltä,että minulla on näihin kahteen vain sanaton yhteys. Yksi ystävistäni,joka oli koko ajan seuraillut tapahtumia kulman takaa kertoi,että PB ja Gay kuulivat meidän äänet,jäivät odottamaan ja sitten pelästyttivät. Nauran asialle vieläkin,se sai minut jotenkin hyvälle tuulelle.
Ja muuten...se,että olen muka päässyt PB:n yli oli vain aivojeni mielikuvitusta. Ei,en ole päässyt vieläkään yli. Luulin,että pääsin. Mutta ei. Aina kun näen hänet muutun oudoksi,hihitteleväksi ja kömpelöksi.

Esimerkiksi kaksi viikkoa sitten näin PB:n vapaa-ajalla. Koulussa välttelin häntä. Mutta silloin hän oli ihan lähellä,pakotietä ei ollut. Olin silloin kaverini kanssa ulkona ja päätimme mennä kauppaan ostamaan sipsiä. Kaupan edessä oli PB ja joku hänen kaverinsa. Heti kun näin PB:n,käänsin selkäni ja pysähdyin. En voinut itselleni mitään. Kun käännyin,PB:n kaveri tönäisi häntä ja osoitti minua päin. Jatkoin kaverini kanssa matkaa pää painuksissa. En halunnut kohdata sydämenmurskaajan katsetta. Sitten kun tulimme ulos kaupasta,molemmat töllöttivät. Kiiruhdimme kaverini kanssa pois paikalta (hihittäen). Vähän ajan päästä huomasimme,että PB on melkein meidän takana. Me menimme toiseen suuntaan. PB jatkoi matkaansa kotia päin. Näiden tapahtumien jälkeen en voi olla ajattelematta Gay'tä ja PB:tä.

En oikein tiedä mikä minua vaivaa...taidan olla ihastunut molempiin...