Kylläpäs siitä on kulunut aikaa,kun viimeksi kirjoitin... On jo marraskuu...kohta on jo Joulu...ja uusivuosi.

Mutta ei siitä nyt enempää! Voisin tuolla menolla edetä monta,monta vuotta.

Kylläpäs tämä kappalejaottomuus ärsyttää. No joo. Mennääs sitten asiaan. Kuten otsikko kertookin,oon suurten muutosten keskellä. Kuten varmaan tiedättekin (?),en ole suomalainen,vaan muutin vanhempien työpaikkojen etsinnän mukana Suomeen. Kahdeksan vuotta on tullut sitten asuttua Suomessa. Mutta nyt muutimme takaisin kotimaahamme.

Tulimme Romaniaan aluksi kesälomamielessä. Mutta koska perheessämme on ongelmia isän alkoholin käytön takia,emme millään enään voineet mennä takaisin Suomeen isän kanssa. Niinpä jäimme tänne kotimaahan äidin ja pikkusisarusteni kanssa.

Mä ainakin elän aika vaikeita aikoja. En osaa kieltä mitenkään kehuttavasti,en ainakaan niin hyvin kun mitään suomea. Nyt yritän sitten sopeutua tänne. Hain taidekouluun. Pääsinpähän sinne opiskelemaan. Jännitti kyllä ihan hirveästi. Eka koulupäivä oli sellainen hirveä hykerryspaketti,joka raasti hermoja. Heh. Mutta kyl tää tästä! Tilanne oli aluksi ihan toivoton,mutta nyt ollaan menossa huomattavasti parempaan suuntaan. Uusia kavereitakin on onneksi myös tullut hankittua. Läksyjä nyt on ihan roppakaupalla ja nyt on tulossa se ihana koeruuhkakin. Ja matikassa täällä ollaan opiskeltu kutosella tyyliin kasin juttuja. Sain nelosen ekasta matikankokeesta... Hui. Tähän asti mun huonoin numero oli -7. :'DD Sainpahan sentään +8 maantiedosta!

Koitan kirjoittaa aina kun vaan voin. Ensinnäkin siksi,että muo ei luulla haudassa olevaksi entiseksi Kirsikkatyttö-bloggaajaksi. Vielä ette ole päässeet musta eroon! Hengissä ollaan! Ja toiseksi,en todellakaan halua unohtaa tätä upeaa kieltä. Rehkin sen oppimisessa,joten kaipa sitten täytyy rehkiä kielitaidon ylläpitämisessäkin.

Mä tästä sitten häivynkin ~

Haleja teille kaikille,jotka satuitte taas eksymään tänne!

♥:lla Cherry