Mitä minä sitten oikeasti kuuntelen? Jos pitäisi vastata lyhyesti,niin sanoisin: "Poppia ja kaikkea mikä minun korvissani kuulostaa hyvältä." Pienenä tykkäsin Shakiran musiikista,popista ja kaikesta minkä tahdissa voi tanssia. Eikä melkein mikään ole muuttunut.

Musiikkilajeja,joita kuuntelen mielelläni ovat mm. pop,pop rock,pop folk,teen pop,latino,eurodance,electro pop,nightcore ja konemusa muutenkin. Mieluisia artisteja ja bändejä ovat ainakin Eric Saade,Shakira,Alexander Rybak,Adam Lambert,P!nk,Saving Jane ja O-zone. (Unohdin varmasti jotain,mutta tuossa ne suunnilleen ovat...) Shakiraa olen fanittanut jo vissiin seitsemän vuotta. 8-vuotiaana näin Alexanderin videon Youtubessa ja tykkäsin kovasti siitä,miltä hänen musiikkinsa kuulostaa. Nykyään olen Alexanderin fani. Adam Lambertin musiikkiin hurahdin joskus viimesyksynä,kun kuulin radiosta kappaleen "If I had you". Eric Saaden musiikkiin tutustuin kai kaksi vuotta sitten liikuntatunnilla,kun meidän piti tanssia. Tanssimusiikkina oli Eric Saaden "Popular",johon tykästyin heti. Eihän Ericin lyriikat ole kovin syvällisiä tai koskettavia (jotkut ovat),mutta pidän hänen musiikkinsa rytmeistä ja tälleen.

En ole koskaan pitänyt raskaasta musiikista. Pop rock vielä menee,mutta ei muuta. Raskas musiikki saa minut levottomaksi ja ärsyyntyneeksi. Joskus jopa vihaiseksi.

Keväällä rupesin kuuntelemaan nightcorea. Ja kaikenmaailman animemusiikkia. Kaksi vuotta sitten innostuin konemusiikista ja teknosta (kirjoitinko oikein?). Kuuntelen muun muuassa Psybotia ja kaikkea sen tyylistä. K-poppiakin on tullut joskus kuunneltua,mutta eipä enään hirveästi.


Päätin tehdä "And that's who I am (3)"-postauksen. Tässä olisi:

tumblr_lyvensEYAX1rogngso1_r1_500.jpg

tumblr_me0wqqk1kH1rv5fzfo1_500_large.jpg

tumblr_mbw7woJqm71rogngso1_500.png

tumblr_mr31hpOF6y1rxz93co1_500.png

books.jpg

tumblr_mahju3lDNx1rogngso1_500.jpg

tumblr_m5x8qz0nqS1rogngso1_r1_500.jpg